Guattis del 4.

God morgon!

Klockan ar nu 07.00 har i Guatemala och jag sitter vaken, nyduschad och klar medans resten av ganget ligger och snarkar ikapp! For forsta gangen i mitt liv ar jag den som vaknar forst av alla och ar klar forst! De du pappa, det har du val aldrig trott om mig va?!

Vi bor for tillfallet pa ett hostel som heter Djungel Party. Det ar helt okej, men personalen som jobbar har ar ena riktiga bitches! Men men, det ar billigt och det finns inga ackliga djur, sa det duger. Vi skall anda hoppa pa bussen nu vid 8 och ge oss ivag till Lago de Atitlan :)

Vi har varit sa glada over att vara magar har klarat sig fran att bli dalig, men den gladjen blev inte sarskillt langvarig. Igar smallde det till och vi slogs om att fa springa forst pa toaletten. Nu har vi knaprat piller sa nu ar det lugnt igen!

Daremot har Kristian fatt feber, undrar om jag smittade honom?
Jag var ju jatteforkyld i forrgar och igar..

Med tanke pa att det ar minst 30 grader i skuggan har jag borjat fundera pa varfor jag packade 10 par strumpor??? Vart trodde jag att jag skulle aka, Sibirien?

Men men, igar fick jag iaf for forsta gangen anvandning for ett par.
Vi klattrade upp pa en aktiv vulkan (Pacaya) och uppe pa toppen grillade vi maschmellows over rinnande lava!!!!!
Det var riktigt haftigt, men jag tyckte nog inte att beloningen pa toppen var vard modan att ta sig upp. Fast det ar ju iofs ganska coolt att kunna beratta for sina barnbarn att man har varit uppe pa en aktiv vulkan!! :P





Har nast vantar sol och bad. Kanske lite dykning, vem vet!

Nu skall Kristian fa datorn :)

Kram!


Kommentarer
Postat av: anna-banana

Tack för dina uppmuntrande ord vännen!

Idag är det en ny dag och jag har lyckats få mig själv att plugga lite iaf... =)



Det är så kul att få läsa om allt ni gör, men man blir ju så grymt avundsjuk!! :P



Ha de kanon i fortsättningen oxå!!

2009-10-27 @ 16:45:37
URL: http://annatheoneandonly.blogg.se/
Postat av: \tu padre

Nej den var ganska otippad, att du skulle vara klar först av alla. Men skönt att höra att du kan ändra på dig, vilket iofs också var otippat. När det gäller strumporna så vet man aldrig vad som händer och vart man hamnar. Det kanske blir skönt när ni kommer till Sverige igen.

2009-10-27 @ 21:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0